Zenne op Zuid - Rotterdam

"Onder de rook van het Nieuwe Luxor Theater serveren wij nog steeds hetzelfde overheerlijke eten. Ons sfeervolle restaurant biedt u het ideale begin van een heerlijk avondje uit."

Bij Zenne op Zuid is iedere avond een culinaire rondreis door Turkije. Elke dag serveren wij een ander samengesteld menu. Voor slechts € 30,- maakt u kennis met het échte Turkije.

Het diner bestaat altijd uit de volgende gangen maar is iedere dag verschillend:

- Mezzes; zeer uitgebreide voorgerechten.
- Hoofdgerecht, hier krijgt u een heerlijk vis- én vleesgerecht geserveerd.
- Heerlijk typisch Turks nagerecht.

Reacties

Niet normaal hoe ze hier met klanten omgaan. Ik wilde hier gaan eten met mijn vrouw en mijn ouders, we werden er zo onbeschoft behandeld dat we gewoon weer weggingen zonder te bestellen.
Altijd maar afwachten daar of het meneertje lekker in zijn vel zit/goed humeur heeft. Het eten is niet super en ook niet echt Turks. Alleen brood is wel heerlijk. Hij heeft apart brood. Ik ben een paar keer daar geweest en laatst besloten om nooit meer te gaan. De meneer kan u hartelijk verwelkomen maar kan ook heel arrogant zijn. Dat is mijn ervaring
ik ben samen met mijn vrouw op 28-07-2014 naar zenno geweest. Ik zelf ging mijn auto parkeren mijn vrouw ging naar binnen ze werd niet echt verwelkomt. Ze keken niet echt vriendelijk. Toen ik ook kwam zag het binnen rommelig en vies uit.We wilden wat bestellen maar geen menukaart , Elke dag is er een verrasing menu. Ik ben zeer teleurgesteld het heeft bijna niks met turks eten te maken en het eten was laat klaar.Belachelijk weinig eten voor dat geld.We waren 3 jaar getrouwt en dat hadden we verteld aan de eigenaar. We zouden een verassing krijgen en dat was met watertaxi over de Erasmus. Het enig mooie daar was uitzicht en rondtje watertaxi. IK ga er niet meer heen . Wilde ergens gewoon turks eten
Heerlijk gegeten met een prachtig uitzicht en nog voor een goede prijs. Kom zeker terug. Aanrader.
Lokatie aan Willemskade heeft een prachtige uitzicht, lekker ontspannend. Ik heb vandaag met mijn collega's hier gegeten.We hebben heerlijk gegeten en de bediening was zeer vriendelijk en gastvrij. Prijs viel reuze mee. In veel restaurants betaal je meer voor minder kwaliteit. Echt een aanrader dus!
Heel onvriendelijke ontvangst. Grof taalgebruik "amina koyim". Ik ben 25 jaar en heb een eigen zaak en hoe deze mensen hun zaak runnen is echt triestig en op een laag niveau. Wil je gemakkelijk besparen in deze crisistijden? Blijf hier dan weg!!
Wij liepen er voorbij. We waren met zijn drieen, mijn vrouw, mijn schoonmoeder en ik. We zagen de Turkse vlag hangen dus we dachten, laten we daar een hapje gaan eten. Bij binnenkomst werden we erg ONBESCHOFT behandeld en de Turkse gastvrijheid heb ik hier niet waar kunnen nemen. Jammer!!!!. Het eten was koud en niet vers en bovendien kwam er een haartje uit...Echt een afrader. Onbeschofte medewerkers en slecht eten!!!!!!!!!
Eten is echt lekker, bediening is super, ik kom graag terug
Mijn collega en ik wilde in onze pauze ergens gaan lunchen.Wisten niet waar wij wilden gaan eten.Gingen toen maar dit restaurant binnen. Toen wij binnen kwamen was er meneer in de zaak, die zei dat zij nog niet open waren. Hij vroeg wat wij dan wilde eten. Nou, gewoon snel wat lunchen, zeiden wij. Nou, zei hij ga dan maar zitten! Omdat het lekker weer was, wilde wij buiten zitten. Nou dat kon ook, hij pakte gelijk een tafelkleed. Vroeg voor hoeveel (geld) wij wilde eten en wat onze voorkeur was. Ik vroeg of hij een kaart had, dat had hij niet. Nou dan lieten we ons maar verrassen. De verassing was dan ook groot, toen hij met het lekkere verse brood aankwam en vier kleine schaaltjes met allerlei lekkere dingen erin. En dat was nog niet alles, hij kwam op een gegeven moment met een schaal, met daarin een rijstgerecht met vis en mosselen. Wij hebben daar heerlijk gesmuld! Echt een aanrader! Vonden het erg attent dat wij ondanks dat het nog niet geopend was toch konden zitten. En de prijs viel ook nog eens mee. Dat is nog een leuk pauze uitje!
We kwamen aan en werden hartelijk verwelkomt het voelde als vakantie. De bediening was ook zeer vriendelijk. Wat me vooral opviel was het vertrouwen nog in de mens om je na de voorstelling in het Luxor je je toetje te komen laten eten en dan pas betalen. Dat hebben we ook gedaan en dat was een heerlijk plan zo na de voorstelling.
Heerlijk gegeten hier, wat ik altijd prettig vind is dat er geen menu kaart is, de tafel staat voordat je het weet bomvol lekkere hapjes. Het brood was echt fantastisch vers en lekker. Bediening is zeer vriendelijk. Aanrader dus.
Het is een vrij klein restaurantje met een glazen voorgevel, waarbij je uitzicht hebt over een stukje maas, een stukje erasmusbrug en een stukje luxor theater.. De wanden zijn versierd met de door gasten geschreven teksten. Mocht je je vervelen, kun je altijd nog om je heen kijken en lezen:) Het eten is redelijk tot goed. Niet slecht in ieder geval, maar volgens mij is er een vast menu. Ik weet ook niet hoe de prijzen zijn, maar volgens mij gemiddeld. Toen ik er ging eten, hield de baas nog even een grappige speech. Was wel lachen.. Vond het een mooie ervaring. Ik ga er graag nogmaals heen.

Reactie toevoegen