Turquoise - Enschede

"U kunt in ons stijlvolle restaurant gelegen in het centrum van Enschede, genieten van onze traditionele Turkse gerechten die à la minute worden bereid door onze chef-kok."

Reacties

De linzensoep was te pittig en er zat geen zout in. Het stoofpotje was smaakloos en het vlees was nog niet gaar. De aardappelschijfjes waren kant en klaar uit de diepvries. De salade was oud. Veel betaald. Geen Succes. Ze zouden meer verse gerechten moeten serverwn.
In tegenstelling wat de anonieme gast zegt hebben wij wel lekker gegeten. We hebben mijn verjaardag gevierd met vrienden en familie en meer dan genoeg aan porties gehad. Je zit al eigenlijk bijna vol met de voorgerecht die je krijgt (lavash + mezes). vriendelijk personeel, leuk babbeltje mee gehad kortom het was allemaal top. Raad iedereen een keer aan om te gaan eten bij Turquoise. Ik bedank de Kok voor het heerlijke gerechten!
Van een Turkse vriend heb ik vernomen dat de keuken er niet uit ziet. Erg onhygiënisch. In de zaak heb ik daar weinig van gemerkt maar ik ga er niet meer heen. Ook veel parkeerproblemen ondervonden.
ik ken de eigenaar van vroeger, gaat binnenkort eens proberen
We hebben heerlijk gegeten de bedienning is ook zeker gastvriendelijk we komen zeker vaker Echt een aanrader
Ik denk dat de anonieme reviewer bij een ander restaurant is geweest:P Wij hadden juist teveel dan we op kregen. We hebben met een paar collega's ontzettend lekker gegeten bij turquoise. Alleen van de lavash, aardappelschijfjes en meze's die je standaard erbij krijgt raak je al behoorlijk vol. En dan nog de kip koteletten menu erbij. Heerlijk.
Als ik de positieve berichten lees denk ik: ben ik ergens anders geweest? Heb niet 1 keer maar meerdere keren meegemaakt dat je onverse vlees voorgeschoteld krijgt. Veel keus aan uitgaans gelegenheid heb je in E"de niet, dus probeer je het ondanks je slechte ervaring, maar heb vaak het eten EN drinken (ayran) laten staan. Heb de eigenaar hier ook op aangesproken, ze zouden beter opletten en het 'goed' maken. Hopelijk kunnen andere gasten daar smakelijker eten, voor mij is Turquoise afgelopen zaak.
Het Gerecht en het drank was heerlijk Ik kom Vaaker Terug bij jullie en Het koste bijna niks Dankje Turkqeuse En prettige kerstdagen en een gelukkige nieuw jaar!
Heb via internet gereserveerd. Heb met mijn familie een uitstekende avond gehad. Complimenten aan de kok. Het is echt een aanrader! Deze tent moet je een keer bezocht hebben. Je krijgt ook vers LAWAS( hopelijk goed geschreven ;P )met koude voorgerechten van huis. Kort gezegd super!
Ik vind Turquoise in tegen stelling wat die anonieme gast zegt , wel goed en lekker eten hebben. Ik denk niet eens dat die gast daar heeft gegeten. Of hij was dronken ofzo? Whatever. Heb er met mijn collega's heerlijk gegeten en heerlijk genoten van live muziek. Was gezellig druk maar ze konden daar netjes mee overweg, complimenten hoor! We hebben een culinair reisje gemaakt naar Turkije! Jongens en dames, bedankt! Ik kom zeker weer een keer langs!
Gewoonweg zeer kleine porties die je bediend krijgt. Krijg je gewoon je maag niet mee vol. Kunt beter naar de shoarmaboer gaan. Rampzalig!
Daar is het echt niet normaal te gek eten :) Echt een aanrader!!! goede bediening goed eten echt te gek gewoon. :) mvg. B.Sert (15)

Reactie toevoegen