Sultan - Rotterdam

"Sultan Lounge is trendy en traditioneel tegelijkertijd, voorzien van een atmosfeer waarin u al uw zintuigen kunt laten prikkelen en verwennen."

Eten wordt pure ontspanning, dankzij onze bijzondere gerechten met aubergines, tomaten, bladerdeeg, olijven, feta, yoghurt, kip, vis en vele vleessoorten.

Vanzelfsprekend werken wij enkel met pure ingrediënten. Uiteraard afhankelijk van uw eerdere culinaire ontdekkingen tijdens vakanties of op andere momenten, willen we u graag terzijde staan met een uitleg en u uitdagen voor een nieuwe ervaring. Bij Sultan Lounge kunt u ook genieten van enkel vegetarische gerechten en met speciale wensen houden wij graag rekening.

Reacties

Gisteren was ik samen met vriendinnen gaan eten bij Sultan voor iftar. Als je dat eten noemt we hebben half uur op ons eten moeten wachten wat ook nog eens zo erg was dat we allemaal aan het vasten waren. Tot slot kregen we het eten dat nog rauw was. We konden het niet eten en hebben toch moeten betalen voor het gerecht. En van de buren die naast ons zaten kregen we ook veel klachten te horen. Ik merkte zelf ook dat wij niet de enige waren die lang moest wachten. Ik weet alleen dat wij hier nooit meer zullen komen en niemand aanraden.!
Het eten is in 1 woord heerlijk!! Ik hoef er nooit lang te wachten, kom er vaker en het eten blijft super. Nummer 1 turks restaurant in rotterdam voor mij. Sfeer is goed, erg mooi restaurant. Vriendelijk personeel. Wat ik ook erg leuk vindt zijn de doekjes met die muntjes eraan, ziet er leuk uit en het past er ook echt bij.
Ik ben laatst voor t eerst met vriendinnen geweest. Het sfeer was perfect leuk ingericht en uitzicht was super. We vonden het jammer dat alles zo lang duurde maar ondanks alles heeft het gesmaakt. Wij zullen zeker nog een keer terug gaan.
Wij hebben heerlijk gegeten, de serveersters waren erg vriendelijk en profesioneel, Alles werd in de gaten gehouden en waren erg attent.. Eten was perfect!! Echt een aanrader dus!! Wij komen zeker terug.
Ook ik heb hier een tijdje geleden wat gegeten. Wat me direct opviel was dat het er ontzettend mooi uitzag van binnen. Maar dat maakt een restaurant nou niet direct gelijk top. Onze voorgerecht was heel simpel en ook heel erg snel op. We hadden ook toen eerlijk gezegd heel honger, dus het kan ook een beetje daaraan liggen. Op onze hoofdgerecht hebben we bijna drie kwartier zitten wachten. Vervolgens denk je dan dat je hem zo uit de oven krijg, was het nog vervolgens koud ook. Dus wij gelijk klagen. Maar goed.... Wat ik het minst prettig vond was dat het personeel geen moeite deed om een kort leuk babbeltje te maken. We werden alleen bij binnenkomst aangesproken en bij het verlaten. Ze konden tenminste vragen of alles naar wens was, of het had gesmaakt etc etc.
we waren laatst met vriendinnen gaan eten bij sultan. het was voor het eerst.. had wel veel positieve dingen gehoord over sultan nou ik ervaar de het ook het eten van voorgerecht tot nagerecht heeft perfect gesmaakt had nergens anders zo lekker gegeten tot nu toe, ben zo vaak uit eten ik vond het echt zonde voor mijn tijd en geld tot nu toe nadat ik bij sultan ben gaan eten. het sfeer, de bediening waar je nergens anders ervaard, zo goed en gastvrij dus ik kom echt vaker bij sultan en adviseer iedereen in mijn omgevening.. dus ik zou zeggen ervaar het zelf ook.
De bediening was niet zoals het hoort. Door dat er veel andere gasten waren kregen wij geen menukaart. We moesten zelf (na lang wachten) hierom vragen. Dit hoort natuurlijk niet. Het eten was niet bijzonder. De presentatie was op zich wel ok. Echter was de smaak totaal niet bijzonder. Als je naar een restaurant gaat, wil je positief verast worden door de kok die een smaaksensatie teweeg kan brengen. Een aantal ingrediënten bij elkaar rapen en volgens een recept eten voorschotelen kan iedereen. Daar leek het bij Sultan in ieder geval heel erg op. Van de 3 verschillende gerechten was niemand onder de indruk. Het was te eten maar daarmee was ook alles gezegd. Conclusie: Ruimte, belichting en inrichting zag er leuk uit maar het eten was niet naar behoren. Als je alleen je buik vol wilt proppen kan je dat goedkoper/sneller/gezelliger doen. De bediening (heupdoek met irritante geluid van munten was zeer storend)was niet klantgericht en lieten ons allerminst welkom voelen. Prijzen compenseren de boven genoemde negatieve factoren ook niet. Bij een gemiddelde Italiaan kan je goedkoper, gezelliger en lekkerder eten.
Ik voelde me alsof ik in een restaurant in Istanbul was. Erg leuk ingericht, de naam Sultan past erg goed bij deze restaurant. Vorige maand heb ik daar vis gehad, het was goed voorbereid en smaakte ook goed.

Reactie toevoegen