Nazar - Rotterdam

Bij restaurant Nazar kunt u al jaren genieten van de heerlijke en gevarieerde gerechten die de Turkse keuken te bieden heeft in een sfeer die de Turkse gastvrijheid ademt.

Restaurant Nazar is het Turkse specialiteitenrestaurant in het populaire horecagebied Witte de Withstraat/Schiedamse Vest in Rotterdam Centrum. Bij ons kunt u onthaasten van de dagelijkse beslommeringen en met uw geliefde en vrienden genieten van het gevarieerde, heerlijke en verse Turkse eten en de Turkse gastvrijheid.

15 jaar geleden heeft restaurant Nazar zich gevestigd aan de Schiedamse Vest 12 te Rotterdam. Bij restaurant Nazar kunt u al jaren genieten van de heerlijke en gevarieerde gerechten die de Turkse keuken te bieden heeft in een sfeer die de Turkse gastvrijheid ademt. In 2014 heeft restaurant Nazar een metamorphose ondergaan. We hebben de inrichting van ons restaurant vernieuwd naar een modern Turks restaurant met veel aandacht voor de moderne Turkse sfeer. Ons ruime terras biedt u in de zomer volop gelegenheid om van de zomeravonden te genieten onder het genot van onze heerlijke gerechten en dranken.

Reactie toevoegen