Munzur - Rotterdam

"De specifieke streekgerechten en de universele gulle gastvrijheid van Anatolië vindt u bij restaurant Munzur terug."

De eeuwenlange en zeer rijke geschiedenis van Turkije heeft naast alle andere levenswijzen ook haar stempel gedrukt op de totstandkoming van de huidige Turkse keuken die dankzij haar geschiedenis nu tot een van de rijkste keukens van de wereld gerekend kan worden.

De keuken wordt gekenmerkt door traditioneel op houtskool geroosterd vlees, salades gemaakt van de meest verse groenten, karnemelk en zelfgebakken Durum, het typische streekbrood.

Reacties

Ik heb gisteren weer voortreffelijk in Munzur gegeten. Min zakelijk partners, die hier voor het eerst kwamen waren ook in der de indruk van het goede eten. De bediening is goed, gastvrij en biedt service waar mogelijk. het was weer thuiskomen.
Voordelen: Zeer vriendelijk personeel Heerlijk eten (sac kavurma, tavuk yahni, mantar soslu bonfile, kip aan spies, maar ook de baklava met ijs, etc etc, echt heeeerlijk!) Niet duur, zeker niet kijkend naar de kwaliteit Eten snel klaar na bestelling Hangt altijd een goede sfeer (vooral door de achtergrondmuziek en het personeel) Nadelen: Geen Turkse thee Geen bijzondere inrichting die veel sfeer biedt (houten stoelen) Ik eet hier regelmatig en neem ook mensen mee. Aanrader!
Heel leuk restaurant. Goede bediening en heerlijk eten. Een echte aanrader.
Werkelijk alles wat op de kaart staat smaakt super goed. In Nederland zijn wij gewend aan sausjes, maar bij deze gerechten denk je daar niet eens aan. Mijn complimenten aan de kok. De biedining is erg goed en zeer vriendelijk. Ligging is perfect. Als je na een avondje lekker eten wilt stappen in Rotterdam, dan ben je er op loopafstand. Sfeer in restaurant is goed en gezellig. Enige minpunt is dat het niet zo ruim is, maar dat maakt het ook meteen wat knusser. Zeker een aanrader!
Redelijk goed eten, ambiance laat te wensen over. Voor een turks restaurant is het een beetje te donker. Bediening is vriendelijk en professioneel.
Het is er zeer gastvrij, het eten is zeer goed, ieder gerecht heeft zijn eigen specifieke smaak. Wij waren met 4 personen en we hadden allen een ander gerecht. We hebben van elkaar geproefd! SUPER echt een aanrader!!

Reactie toevoegen