Mozaik - Rotterdam

"In sfeervolle Oosterse ambiance kunt u genieten van de smakelijkste gerechten uit de Turkse/Anatolische keuken, die als een van de beroemdste keukens ter wereld wordt beschouwd."

Sinds 1994 is Mozaik een begrip in een culinair leven van de Randstad. Het heerlijk eten, de muziek, de ambiance met Oosterse poortjes en bogen zorgen ervoor dat u en uw gasten op een schitterende locatie aan de Nieuwe Maas, gelegen tussen twee bruggen (Willemsbrug en Erasmusbrug), zich voor enige uren aan de Bosporus zullen wanen.

Reacties

Afgelopen zaterdag met het gezin bij Mozaïk gegeten. Wij gingen er met gemengde gevoelens heen omdat wij een Groupon voucher hadden. Maar de sfeer en het lekkere eten overtroffen onze verwachtingen. Het is zeker aan te bevelen bij toekomstige klanten! Kortom Mozaïk zal ons vaker zien! Top!
Ik vind dit een echt leuke, gezellige zaak. In het weekend ga ik er vaak uit met vriendinnen om onder het genot van live muziek heerlijk te eten. doordeweeks is het leuker om samen met mijn vriend in een intiemere sfeer te eten in een omgeving die aangenaam is en met bediening die met een oogwenk snapt wat je bedoelt. Niets ten nadele van de andere restaurants, maar deze is gewoon beter. Kortom: fantastisch!
Mozaik is een van mijn favoriete restaurants. Op de een of andere manier vind ik Mozaik een fijne restaurant waar ik lang kan zitten met vrienden. Het is niet zo druk ingericht, het geeft me rust. Het eten is lekker, daarom ga ik ook vaker heen. Zijn er meer mensen die in Mozaik geweest zijn?

Reactie toevoegen