Mira - Almelo

"Mira is een huiselijk en gezellig restaurant waar creativiteit en kwaliteit hoogtij vieren. De combinatie van het intieme sfeer en oprechte service zorgt ervoor, dat u zich als gast thuis voelt."

Mira is een klein en gezellig restaurant in Almelo. Het menu is zorgzaam samengesteld met specialiteiten uit de Turkse keuken.

Reacties

Afgelopen weekend gezellig uit eten bij Mira. De bediening was prima en we hebben gekozen voor het verrassingsmenu. Het was echt genieten. Uitgebreide voorgerechten waarbij er telkens weer wat nieuws werd geserveerd. Ook voor vegetariers en visliefhebbers was er voldoende om te kiezen (wel even aangeven...). Het hoofdmenu was ook een komen en gaan van verschillende gerechten. Je lust niet alles maar er is zoveel om van te kiezen dat je dat niet mist. Jammer dat je niet alle namen kunt onthouden van datgene wat er allemaal geserveerd wordt. Voor diegene die nog ruimte had (ik moest het hierbij helaas af laten weten) was er nog een heerlijk toetje. We hebben een heerlijke avond gehad en geweldig genoten. Een echte aanrader !!
Heel erg leuk restaurantje, lekker gegeten op naar de volgende keer!
Bij Mira in Almelo voel je je helemaal thuis. Het is echt huiselijk ingericht. Ik vond het wel een bijzondere ervaring om daar te eten, heb nergens anders gezien eigenlijk. Eten smaakte goed en de eigenaar was erg aardig.

Reactie toevoegen