Meyhanem - Rotterdam

"Samenstelling van gezelligheid en heerlijk eten in een jachtelijke sfeer. Gevarieerde vlees en vis gerechten die op houtskool klaargemaakt worden."

Meyhanem heeft een klassieke sfeer en de allure van een "gulet", een traditioneel jacht voor een blauwe cruise, en maakt een bezoek zeker de moeite waard om een vleugje van Turkse riviera te beproeven.

Om u ook de rijkdom van de Turkse keuken te laten ervaren biedt Meyhanem een zeer uitgebreide tapas menu waar u kunt kiezen uit zowel koude als warme voorgerechten.

Reacties

prachtig
Ik heb bij veel Turkse restaurants gegeten, maar bij Meyhanem vond ik het vlees wel erg lekker. Voor het eerst heb ik een smaakvol Adana Kebabi gehad. En het toetje, vijgen met walnoten, is zeeer lekker. Deze toetje kun je nergens krijgen volgens mij. Trouwens de inrichting is erg leuk, het is net of je op een boot zit.
Als je echt lekker wilt eten, ben je bij Meyhanem op de juiste plek. Eten en vooral de vleesgerechten zijn overheerlijk. Het eten wordt namelijk op houtskool bereidt. Daarnaast is het ook erg mooi ingericht. Hier moet je een keer gegeten hebben.

Reactie toevoegen