Konyali - Rotterdam

"Restaurant Konyali heeft als visie om de multiculturele Nederlander kennis te laten maken met de ambachtelijke lekkernijen uit de stad Konya."

Zowel voor het uitgebreid genieten van de Turkse keuken of voor een snelle lunch of maaltijd is Konyali het juiste adres. Konyali is vooral gespecialiseerd en befaamd om de Etliekmek. Dit is een soort langwerpige Turkse pizza dat belegd is met een mengsel van gehakt en tomatensaus. Het is een traditioneel Turks gerecht uit Konya.

Reacties

Stelletje asocialen na half uur wachten eindelijk hebben ze de tafel schoon gemaakt en dan nog horen dat de kok er niet eens is wat een service
Ook voor nederlandse begrippen een goed restaurant. Vriendelijke bediening,goed eten . Nederlands sprekende bediening. Een aanrader
Etli ekmek is inderdaad beste van heel nederland. Adana kebap ook. Gewoon een hele nette restaurant met goede prijsverhouding.
ik vind het eten heerlijk.Prijzen zijn aan het lage kant. Service is goed,personeel vriendelijk.Ik kom er graag. Zeker een aanrader.
Ik vind het hier altijd wel goed eten.
Lekker eten, vrij netjes.
Dit is geen Arabische restaurant maar wel een van de leukste restaurants in Rotterdam waar je goed halal kan eten.
Misschien wel overbodig, maar het is inderdaad geen restaurant maar meer een eethuis. Etli ekmek is een aanrader, maar voor grill gerechten moet je echt ergens anders zijn.
Sfeer is gezellig en druk. Het is niet echt een restaurant maar meer een Turks eethuis. Niet echt voor een romantisch avond of zo. Turkse pizza (etli ekmek) hier is wel echt aan te raden. Misschien wel de beste van heel Nederland. Eten wordt snel gebracht en bediening is erg vriendelijk en service is gewoon goed. Prijzen zijn ook aan de lage kant en is dus vooral geschikt om even snel wat te eten.

Reactie toevoegen