Konak - Amsterdam

"Konak Restaurant is een ideale verzamelplek voor men die de gezellige sfeer van gastvrijheid wilt voelen en de overheerlijke Turkse specialiteiten wilt proeven."

Deze eetgelegenheid heeft een eigen restaurant stijl. Konak restaurant is zowel ideaal voor kleine als voor grotere groepen. Er is een speciale Sjark hoek aanwezig voor de gasten die de Ottomaanse sfeer willen proeven.

Reacties

Ik hoef het niet lang te maken, slecht restaurant .. Waar ze onderscheid maken in soorten mensen, geloof en komaf.. Eten is waardeloos... Slecht service..
ik heb bij verschillende Turks Restaurant's gegeten, zo'n beetje bij ze allemaal die een beetje bekend staan in Amsterdam. Ik moet zeggen dat ik het liefst bij konak terug kom, alleen al omdat die zo schoon eruit ziet. Eten vind ik heel erg lekker. Jammer vind ik alleen de plastic overdekken op de tafels, ik zou ze gewoon wegdoen. Je kan ook nog gratis parkeren voor de deur.
We zijn hier met een hele grote groep komen eten. De bediening was bagger. Het personeel was sjagarijnig en het eten was ijskoud. Niet voor herhaling vatbaar.

Reactie toevoegen