Istanbul - Rotterdam

"Theetuin Istanbul is een ontmoetingsplaats van alle culturen waarbij u zich in Oosterse sferen waant. Ontspannen op een Perzisch tapijt voelt u zich net een toerist in Turkije."

Theethuin Istanbul is een turkse specialiteiten restaurant waar u aan het goede adres bent voor een diner, lunch of een kopje koffie.

Reacties

echt een leuke gezellige restaurant joh !
We zijn hier met een hele grote groep komen eten. De bediening was bagger. Het personeel was sjagarijnig en het eten was ijskoud. Niet voor herhaling vatbaar.
Gezellige, rustige sfeer, met in het weeken live muziek. Het eten is fantastich, vooral stoofpot met kip (tavuk sote) heerlijke salade en turks brood. Bedining is goed, vriendelijk, praatje maken. Top!
Sfeer is wel ok, maar die creëer je zelf. Niet te druk dus wel goed. Eten is echt lekker. Verder is alles wel ok. De prijs mag altijd minder, maar wel ok
Theetuin Istanbul is een gezellig restaurant. Het is niet groot daar, maar daarom juist gezellig en lekker rustig. Het eten was ook erg lekker, vooral de gebakken aubergine met knoflooksaus eroverheen. Bediening is niet altijd snel, je moet geen haast hebben.

Reactie toevoegen