Hisar - Hengelo

"Wie lekker wilt eten bezoekt restaurant Hisar en smult van de overheerlijke gerechten. Geïnteresseerden in de Turkse keuken kunnen  hier hun hart ophalen."

Restaurant Hisar is een druk bezochte locatie en bevindt zich in het centrum van Hengelo. Hisar is bekend om zijn overheerlijke pizza`s en vleesgerechten. Bovendien is er de mogelijkheid om de heerlijke gerechten van Hisar te bestellen.

Reacties

Super!! gisteren voor het eerst gewest en is ook niet de laste keer het wordt mijn favoriete restaurant. je wordt echt goed bediend erg vriendelijke bediener heel aard en wensen vol. aanrader!!!!!!!!
Het eten was echt super lekker, goede kwaliteit en erg goed verzorgd. het personeel is erg vriendelijk ik voel me bij Hisar altijd op mijn gemak.
wat me opvalt is dat eten meestal turks is zoals bedoeld maar de tent waar je eet is niet turks. muziek is meestal ok maar dat simpele turkse tapijt aan het muur en lekker op een hoekje zitten en niet op een stoel maar traditioneel ziet er niet in een stoel is modern maar die wil ik helemaal niet
Het is geen 5 ***** restaurant waarbij ze jou moeten verwelkommen. alles wordt elke dag vers bereid in het keuken... jij zult wel 1 van de weinigen zijn die dan het eten koud geserveerd krijgt, bediening is uitstekend ! personeel is vriendelijk. ben altijd tevreden over het eten en personeel ga zo door Hisar!
Prijs/kwaliteit is gewoon heel erg goed, leuk om met vrienden wat te eten. Erg schoon, (open) keuken, lekker en veel eten. (beetje informele sfeer) omdat er ook een afhaal gedeelte is. Maar verder prima! Begrijp de (matige) reactie hieronder eigenlijk niet.
Matig restaurant, zoiets als dit zullen wij niet snel meer doen. Na een zeer onvriendelijk ontvangst, werd het eten na lang wachten opgedient. Het eten was nog net niet koud te noemen, het smaakte ons echter wel slecht. Helaas zijn de salades die ze hebben helemaal niet lekker, het proeft als goedkope kant en klare (absoluut niet verse!) salades.
Al jaren mijn favoriete restaurant. Pizza's en döner bestel ik altijd hier. En die pittige saus vindt je nergens anders! Personeel is heel vriendelijk. Bezorging thuis is ook uitstekend, bestelling is er vaak sneller dan je denkt.
Ik ga vaak naar deze restaurant, de bediening is super! En het eten, wat natuurlijk ook belangrijk is, is verrukkelijk. Vooral de pizza`s, ik ben er helemaal dol op. Vlees is ook goed, aangezien ik niet echt een vleeseter ben, neem ik vaak pizza`s. Maar als ik een keer vlees wil eten, dan eet ik het wel bij Hisar. Dan weet ik dat het tenminste goed is en ook goed smaakt. Ik ben namelijk erg kieskeurig wat betreft vleesgerechten.

Reactie toevoegen