Enfes - Amsterdam

"Enfes is een Turkse woord voor heerlijk. En dat is precies waar wij voor staan."

Enfes is een knus restaurant. Er worden heerlijke mediterrane gerechten gereserveerd.

Het is een drukke restaurant met veel gasten. Alle gerechten worden op een zogvuldige wijze met verse ingrediënten bereid, waardoor er overheerlijke gerechten ontstaan. Het is zeker de moeite waard om binnen te stappen bij Enfes.

Reacties

Enfes is ons favoriete restaurant. Het eten is heerlijk! De bediening is goed, de prijzen zijn goed en het eten is perfect. Zeker een aanrader!!
Enfes is voor mij het meest ideale eethuis in Amsterdam West. Ik eet er 3 a 4 keer in de week. Voor € 6,- heb je rijst met vlees en groenten, met salade en brood, en als je wil krijg je er ook een kopje turkse thee bij. Ze hebben ook grill gerechten voor € 10,-. Veel waar voor je geld ideaal, voor de alleenstaande man.
Enfes is geen luxe restaurant maar je weet absoluut wat je eet. Al het eten is gewoon vers en je krijgt een flinke volle bord. Vriendelijk personeel en een superprijs. We bestellen regelmatig eten voor de KLM CATERING bij Enfes.
Ze bereiden eten schoon en lekker voor. Je hebt zat keuze om te drinken. Bovendien is het een van de weinige restaurants waar je niet stinkt naar eten of grill!!!
Alles was heel erg lekker en Goed
Enfes is niet de mooiste restaurant, maar het eten was wel lekker en inderdaad vers. En de prijzen zijn ook prima.

Reactie toevoegen