Birbey - Amsterdam

"Birbey heeft de allure van een Grand Café uit de jaren 20 en tegelijkertijd de exclusiviteit en moderne luxe uitstraling van de hedendaagse toprestaurants in Istanbul."

Birbey is een uniek restaurant in Amsterdam. U wordt bij binnenkomst overtroffen van de exclusiviteit en luxe in het restaurant.

Het is een chique restaurant, waarbij elke gast in de watten wordt gelegd. U zult in de chique Ottomaanse sfeer heerlijk genieten van uw diner en aan entertainment zal het u niet ontbreken.

Reacties

Wat was dit jammer en teleurstellend .... Volgens mij is dit alles zeggend!
Gatver wat een kloote restaurant! Zo onrespectvolle personeel. Ze willen een bepaalde doelgroep in hun restaurant hebben. Als je ergens comentaar over hebt pfffffff word je uitgescholden tot over je oren. Nee kloote tent!!! Harstikke no no en ga daar nooit meer naar toe. Is ook niet aan te raden!!!
Ik snap niet waarom mensen negatief reageren, maar voor ons wat het een prima restaurant! Ik had eerst twijfels na deze reacties, maar het was een geslaagde dag! Uitstekende service, lekker eten (3-gangenmenu). Onze kids hebben echt van hun eten genoten met de Franse Frietjes! Lekker krokant waren dat zeg! We gaan zeker nog een keertje heen! Van mij krijgen ze een 10!
Eten was heerlijk
Ik snap al dat commentaar niet echt.. Ik heb er een hele mooie avond aan over gehouden.
Het eten was erg lekker, daarover mijn complimenten. Echter de hoeveelheid van het eten was echt weinig. Zoals hieronder al gezegd is je krijgt weinig voor wat je betaald, wat ik erg jammer vind. De bediening in het restaurant is heel erg traag, en de obers komen nogal lui en ongedisiplineerd over. Toen ik er was zaten ze gewoon een voetbalwedstrijd te kijken, en kon ik heel lang op eten maar ook zeer zeker op drinken wachten omdat de voetbalwedstrijd voor hun in mijn ogen belangrijker was.
Zeer lekker, ik heb genoten !
Top restaurant ! Personeel is zeer gastvrij/vriendelijk. Eten was ook zeer smakelijk ! Een echte aanrader dus
Het s een restaurant waar je teleurgesteld weer uitkomt. Wat je betaald voor het eten is absoluut niet waard!! Met een mannelijke buikdanseres wordt je ook niet blij mee tijdens het eten..
Als je honger hebt moet je niet naar Birbey. Je krijgt echt weinig eten voor je geld. En het is super duur. En voor je etem moet je minimaal 1 uur wachten. Hoezo in de watten gelegd, laat me niet lachen.
Hou toch op zeg.. Nog nooit zo slecht gegeten en behandel door personeel Ik was er met me man en nog word je lastig gevallen door personeel. Vooral door die vent die aan de deur staat en je verwelcomt. Nooit meer van men leven ga ik daarna toe.
Ik weet niet hoe uniek deze restaurant is, maar het eten die de vrouw op de foto maakt is wel heel erg lekker. Ik vond dat wel bijzonder, heb nergens anders gezien trouwens.

Reactie toevoegen