Bambul - Enschede

"In de 19 jaar dat zijn voorbijgegaan sinds onze oprichting hebben wij onze motivatie geput uit de vele complimenten die wij ontvingen van onze klanten."

Naast uiteraard vereerd te zijn door het ontvangen van deze prijs hebben we nog meer ons best gedaan om de kwaliteit te verhogen. Deze werkzaamheden zijn wederom beloond doordat we dezelfde prijs in 2005 wederom hebben gewonnen in Overijssel. Onze kwaliteit en hygiëne werd in heel Nederland beloond met een eerste prijs.

Reacties

uitstekend restaurant! top kwaliteit en een aardig eigenaar. zeker wezen eten. ik kom er ook al jaren de kwaliteit is en blijft de beste!
Kom al sinds 1987 bij de broers Ali en Ömer, het eten is er altijd heerlijk. Was eerst een klein shoarmatentje, maar is inmiddels een leuk restaurant geworden. Heb er nog nooit slecht gegeten in al die jaren en de bediening is altijd erg vriendelijk. Een echte aanrader, als je hier een keer gegeten hebt kom je er zeker nog vaker terug om te eten.
Een top restaurant met een super leuk sfeer. Het service en kwaliteit is uitstekend. Medewerkers zijn zeer vriendelijke de enige echte aanrader is enschede.
Ik ben daar gisteren wezen eten. Bij binnenkomst werd ik meteen geholpen en bij het keuze maken van eten ook. Het is daar super lekker en raad iedereen aan om er te gaan eten. met één woord: FANTASTISCH
Ik kom al jaren in het Restaurant Bambul bij Ali en zijn broer. De ontvangst is altijd even hartelijk en vriendelijk. Hier heeft men nog tijd voor de klant. Je kunt hier als Nederlander nog veel leren van de Turkse en Afghaanse gastvrijheid. Het eten is altijd lekker, goedkoop en voldoende. Enige minpunt vind ik, dat men niet daadwerkelijk Turkse gerechten op de menukaart heeft staan en dat alleen de dagschotel bestaat uit diverse producten bestaat. Een gevarieerde grote schotel zou wenselijk zijn. Maar verder niets dan lof voor dit prima restaurant.
Het is een restaurant met lekker eten, gastvrienlijke personeel, goede bediening en een leuke sfeer. Het eten was zeer smaakvol. Ik raad iedereen aan om hier eens te gaan uiteten je krijgt er geen spijt van. Volgens mij mening is er in enschede geen andere restaurant met z'n kwaliteit. BAmbul is het enige en de echte!
Het is een top restaurant! De Personeel is zeer gastvrij/vriendelijk. Eten was ook zeer smakelijk. Het is de beste restaurant in Enschede een echte aanrader dus!
Alles is bij bambul goed geregeld, maar de bediening is echt top!!! Dus een aanrader voor iedereen.
Bambul is echt een restaurant geworden. Persoonlijk raad ik een ieder om daar te gaan eten, want het eten is lekker en de bediening is perfect. Zeer gastvrije en vriendelijke bediening. Het sfeer is ook perfect.
Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen. We werden ook goed geholpen met keuze van gerechten. Voorgerechten waren wel goed. Hoofdgerecht duurde iets te lang en smaakte wel goed. We waren dus gewoon tevreden. Wel een bezoek waard maar moet ook geen hele hoge verwachtingen hebben. Volgens ons wel de beste in Enschede voor Turks eten maar kan beter.
Prachtige restaurant met goeie bediening en aardige personeel en met een woord GEWOON UITSTEKEND!!
Heerlijk eten, echt een perfect restaurant!
Een fantastisch restaurant. Heerlijk eten. Alles is gewoon perfect! ik raad jullie allemaal aan, om een keer langs te gaan!!
Uitstekend restaurant met veel keuze en goede bediening. De prijs kwaliteit verhouding is hier goed.
Ik was al een tijd niet geweest in restaurant Bambul, het is erg verandert. Het is nu wel erg mooi ingericht. Het eten was ook erg smakelijk en de bediening was erg vriendelijk. Ik werd wel erg goed en vriendelijk geholpen.

Reactie toevoegen