Anatolie - Haarlem

"Turks specialiteiten restaurant Anatolie biedt u de gelegenheid om in een ontspannen sfeer en een gezellige omgeving van de uitstekende Turkse keuken te genieten. "

Het restaurant vormt een ideale omgeving om eens lekker te genieten van de vele heerlijke gerechten die de Turkse keuken te bieden heeft. Kijkt u snel op de uitgebreide menukaart. Daarop vindt u veel verschillende soorten meze (kleine gerechten), vlees, vis, maar ook een ruime keuze aan vegetarische gerechten zijn verkrijgbaar. Gegrild, gestoofd, gebakken of in de oven, het maakt niet uit, alle gerechten worden op originele Turkse wijze bereid.

Reacties

Ik zou er never nooit meer gaan! En zonde van mijn geld.
op 9 oktober 2010 hebben wij in dit restaurant van 19 uur t/m 23 uur met 20 volwassenen en 8 kinderen de 60 ste verjaardag gevierd van mijn vrouw op basis van All Inn,het was er erg slecht geregeld,we zijn met ze,n allen een hoek ingefrommeld wat zeer ongezellig was,de bediening was uitermate slecht,heb diverse malen aan moeten dringen om wat meer en sneller met drank rond te gaan dat heeft een uur geduurd voordat ze eindelijk eens wat op tafel zetten het eten was redelijk goed,om 22 uur kwam de mededeling dat het bier op was,en om kwart over 10 was de vieux op, heb de eigenaar hier op aangesproken,en gaf de man achter de bar hier de schuld van met de worden een verkeerd inkoop beleid,Sorry zo ga je niet met je gasten om.ik zou iedereen willen aanraden ga daar niet eten en drinken,een hele slechte bediening,en voor het gene wat er geboden wordt aan eten is het erg duur betaald.
Lekker eten lekker muziek en vooral lekker gezellig.. Op en top restaurant. Niets voor niets dat ze al heel lang bestaan!

Reactie toevoegen